Tips dolços

Vols fer un pastís? Et suggerim algunes idees que et poden ser útils:

Abans de començar:

  • Pensa en els gustos de qui se'l menjarà i tria un pastís amb els seus ingredients preferits.
  • Prepara't i condiciona l'entorn: Posa't un davantal, renta't les mans, deixa la cuina neta i ventilada. Fins i tot et pots posar una música que t'agradi...
  • Llegeix bé la recepta.
  • Disposa i pesa els ingredients.

Durant la preparació de la massa:

  • Respecta sempre les indicacions de la recepta: mides i ordre dels ingredients.
  • Utilitza farina de resbosteria, sempre que no s'indiqui el contrari. Si la tamises et quedarà el pastís més esponjós.
  • Barreja el llevat amb la farina. És més efectiu.
  • Pren-t'ho amb calma, aprèn i gaudeix de l'experiència.

A l'hora de coure:

  • Fes servir els motllos de la mida adequada.
  • Si no tens forn d'aire, cou sempre de baix cap a dalt.
  • Respecta els temps i temperatures de cocció.
  • Però recorda: cada forn és diferent, aprèn a conèixer el teu.
Un cop acabat tingues cura de la presentació i, si no surt bé, no et desanimis i continua provant. La teva actitud i predisposició són fonamentals per al l'èxit de la recepta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario