Abans de començar:
- Pensa en els gustos de qui se'l menjarà i tria un pastís amb els seus ingredients preferits.
- Prepara't i condiciona l'entorn: Posa't un davantal, renta't les mans, deixa la cuina neta i ventilada. Fins i tot et pots posar una música que t'agradi...
- Llegeix bé la recepta.
- Disposa i pesa els ingredients.
Durant la preparació de la massa:
- Respecta sempre les indicacions de la recepta: mides i ordre dels ingredients.
- Utilitza farina de resbosteria, sempre que no s'indiqui el contrari. Si la tamises et quedarà el pastís més esponjós.
- Barreja el llevat amb la farina. És més efectiu.
- Pren-t'ho amb calma, aprèn i gaudeix de l'experiència.
A l'hora de coure:
- Fes servir els motllos de la mida adequada.
- Si no tens forn d'aire, cou sempre de baix cap a dalt.
- Respecta els temps i temperatures de cocció.
- Però recorda: cada forn és diferent, aprèn a conèixer el teu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario