5/12/13

Take a Cake a la inauguració del Restaurant Bequer de Barcelona

L'oferta gastronòmica de Barcelona compta, des del passat divendres, amb la cuina de la Montse Estruch, propietària del Cingle de Vacarisses, que s'ha llençat a un nou projecte, el restaurant Bequer (c/Tuset, 3). Una cuina que manté el toc artesà i casolà de la seva impulsora però adaptada a un restaurant bistro situat al bell mig d'una ciutat cosmopolita.
La gent deTake a Cake vam assistir a la inauguració, convidats per la mateixa Montse, la cuina de la qual serà sempre font de la nostra inspiració. Ens van encantar uns delicats bunyols de bacallà on hi podies assaborir els trossets d'aquest peix tan nostre, la originalitat i presentació dels bikinis de sobrassada i formatge de maó, uns curiosos rotllets de samfaina i pasta de full i la simplicitat de les brotxetes de pollastre, vedella i hamburguesa servides còmodament per gaudir de la deliciosa salsa d'acompanyament.
En els postres vam assaborir, entre d'altres, un esponjós brownie de xocolata i un cruixent de crema espectacular. Moltes gràcies Montse! Anem aprenent...
Accediu a la galeria d'imatges completa clicant aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario