27/11/13

40 anys a Master 3

El passat dissabte vam estar cuinant per a una festa de 40 anys celebrada al restaurant cafeteria Master 3 de Terrassa. Ens van encarregar coques de verdures, bacon i xampinyons, pernil i formatge i ceba.
El primer que vam fer va ser seleccionar els millors ingredients i vam elaborar el farciment: cebes de figueres, pebrots i carbassons de l'hort de l'avi, una selecció de bons formatges parmesà i emmental, tires de bacon i pernil de la xarcuteria i xampinyons frescos i forts. A continuació vam dedicar-nos a la massa de les coques que vam preparar amb farina de força, oli, sal, aigua i llevat.
Mentre les coques es dauraven al forn vam elaborar el pastís d'aniversari, la nostra especialitat  i que a partir d'avui anomenarem Pastís Take a Cake, un esponjós pa de pessic farcit de nata i trufa i decorat amb sucre glass que, a la primera mossegada, va guanyar-se els paladars dels convidats a la festa. T’animes a tastar-lo?
Per veure totes les imatges clica aquí!

No hay comentarios:

Publicar un comentario