25/3/14

Cooking Lesson a El Cingle by Montse Estruch

"At the restaurant", la segona edició de les Cooking Lessons de Take a Cake va tenir lloc el passat diumenge 23 de març al restaurant El Cingle de Vacarisses, on vam comptar amb la col·laboració de la coneguda xef catalana, Montse Estruch i de tot el seu equip.
Per començar vam fer una volta per les acollidores estances del local, on els alumnes van practicar el vocabulari relacionat amb els menus, les cartes i la taula. A continuació vam passar a la cuina on, a més de conèixer de primera mà els intríngulis d'una cuina professional, els nens van elaborar unes delicioses "Crestetes del món" amb l'ajuda de cuiners internacionals com el Fernando o el Leo, arrodonides pel toc artístic que caracteritza la cuina de la Montse Estruch.
Vam treballar la recepta amb els diferents ingredients i els passos a seguir, el vocabulari de les acions que tenen lloc a la cuina, les espècies i condiments, els estris i els aparells de la cuina, i els diferents professionals que podem trobar darrera les portes d'un restaurant.
Per acabar els nostres petits i políglotes xefs van gaudir d'un àpat digne de El Cingle. ¡Un merescut premi a més de dues hores d'interès i atenció!
Per veure totes les fotografies cliqueu aquí!

No hay comentarios:

Publicar un comentario