Un entorn privilegiat: a Vacarisses, en un balcó amb vistes a Montserrat i envoltats de natura; uns ingredients autòctons: els productes de la terra; una decoració totalment natural: les flors del jardí de la Montse; un obrador perfecte: la cuina de El Cingle, equipada amb tots els estris necessaris; i, sobretot, una xef excepcional, la Monstse Estruch, que va deleitar els seus alumnes amb una classe magistral de cuina catalana tradicional portada a l'extrem més delicat i cosmopolita.
El passat dissabte 17 de maig, vam celebrar la primera classe de cuina per adults de la mà de la Montse Estruch a El Cingle. Les dues parelles participants van preparar els ingredients i van cuinar els seus propis plats seguin les indicacions de l'experta xef i dels membres del seu equip. En acabar, van poder degustar les seves creacions culinàries gaudint de l'agradable espai gastronòmic de El Cingle. Un privilegi.
Les receptes elaborades
Amanida de tomàquet de cor de bou, maduixes i llangonissa de caldes.
Ous a la neu
Tartar de salmó amb coulis de mango.
Aquí us deixem la galeria fotogràfica de la vetllada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario